Vidámság, boldogság – SZÍNEK! 🙂 Rengeteg felület vár arra, hogy fantáziákkal felöltöztessük, és még több arra, hogy egy-két ecsetvonással megújítsuk azt: suli kerítés, óvoda kerítés, szeretetszolgálat kerítés, fal az orvosi rendelőben, ifiklub házban, játékok a játszótereken… mind csak ránk várnak! 🙂 

Lépésről, lépésre:

  • Festendő terület, eszköz, játék felkutatása. Kérdezhetsz intézményektől, ötletelgethetsz barátaiddal, az utcákon sétálva.
  • Megfelelő személyekkel egyeztetés: önkormányzat, közterület felügyelet, intézményvezető. Ők általában, sőt szinte mindig nagyon elfoglaltak, ezért ajánlatos már egy kész tervvel előállni, amivel időt spórolhattok és megkönnyíti a kommunikációt is.
  • A felület festéséhez megfelelő eszközök beszerzése. Szinte minden féle, -fajta anyagra, felületre kitaláltak már festéket. Ez nem véletlen és ha igazán jól szeretnénk végezni munkánk akkor érdemes utána járni, nehogy több kárt okozzunk mint hasznot. Hiszen egy zománc festék szegény deszkákat igen meggyötrik, és bizony a víz festéket lemossa az eső… 🙂
  • Játszós ruha a festéshez, Nem kérdés, hogy úgy is festékes lesz 😀 . Egy plusz szivecskével még akár 72 órás pólód is feldobhatod… 😀 .
  • Indulhat a buli! Kis Picasso és Van Gogh munkáinkat örökítsük meg fotón is! 🙂