Elhagyott, eltévedt kutyusoknak segítő menhelyeken, bizony sokszor elkél a segítség. A témához kapcsolódó projekten belül rengeteg kaland várhat rád, mint kenel építés, kutyasétáltatás és az elmaradhatatlan juElhagyott, eltévedt kutyusoknak segítő menhelyeken, bizony sokszor elkél a segítség. A témához kapcsolódó projekten belül rengeteg kaland várhat rád, mint kenel építés, kutyasétáltatás, tereprendezés és az elmaradhatatlan jutalomfalat osztás. 

Lépésről lépésre:

  •  Kapcsolatfelvétel menhellyel, helyzetfelmérés, miben tudtok segíteni. A menhelyeknek többnyire van már egy bejáratott rendszere az ilyen lelkes önkénteseknek, kérhettek tőlük segítséget. 
  • Csapat toborzás. Érdemes ötleteddel megkeresni a barátaid, a környékeden működő ifjúsági szervezeteket, (innen több új barátra tehetsz szert) illetve iskolákat.-Felkészülés.Egy menhely különleges hely. Nem sokszor jutunk el ilyen létesítményekhez. Mielőtt kimentek csapatoddal, érdemes mindenképp beszélgetni, “-Mi várhat ránk?” “-Milyen eszközöket érdemes vinni?”
  • -Felkészülés.Egy menhely különleges hely. Nem sokszor jutunk el ilyen létesítményekhez. Mielőtt kimentek csapatoddal, érdemes mindenképp beszélgetni, “-Mi várhat ránk?” “-Milyen eszközöket érdemes vinni?”